NieuwsHoe ga ik goed om met de accu?

Hoe ga ik goed om met de accu?

  • maandag 3 juni, 2024

Accu's zijn zeer complexe componenten. Als je eenvoudige regels voor bediening, verzorging en transport in acht neemt, heeft dit een positief effect op de levensduur en veiligheid van je accu, zodat je vele jaren van je eBike kunt genieten.

lees meer


Ga ook voor een fiets met riemaandrijving!

Ga ook voor een fiets met riemaandrijving!

  • woensdag 1 mei, 2024

Wie op zoek gaat naar een nieuwe e-bike komt al snel de term ‘beltdrive’ tegen. Het is een van de vele mooie technische ontwikkelingen van de fiets. Eenvoudig gezegd betekent beltdrive niets anders dan riemaandrijving. Maar wat is het precies en wat zijn de voor- en nadelen? Kortom, wat heb je eraan?

lees meer


De juiste fietshelm kopen

De juiste fietshelm kopen

  • woensdag 1 mei, 2024

Hoewel het gebruik van een helm in Nederland niet verplicht is, raakt de helm wel steeds meer ingeburgerd. Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een helm? Het belangrijkste is dat een helm lekker zit. Je hebt helmen in verschillende vormen en maten. Probeer een helm dus eerst even uit.

lees meer


Gebruik een 2e slot!

Gebruik een 2e slot!

  • maandag 1 april, 2024

Voor elektrische fietsen is het gebruik van een tweede slot verplicht om in aanmerking te komen voor een uitkering na diefstal. Dit geldt ook voor niet elektrische fietsen vanaf € 3.500 die bij ons verzekerd worden. De insteekketting telt niet als tweede slot.

lees meer


Het Smart Systeem van Bosch

Het Smart Systeem van Bosch

  • maandag 15 januari, 2024

Het smart systeem leidt je naar de digitale eBike-toekomst. De eBike Flow-app, de accu, het display, de bedieningseenheid, de drive unit en het Bosch eBike ABS zijn volledig verbonden in het smart systeem. Door regelmatige updates over the air blijven ze altijd up-to-date en worden ze uitgebreid met nieuwe functies. Je kunt alle functies van het smart systeem bedienen via de eBike Flow-app. Of het nu op weg naar het werk is of in het weekend op de trail: met de technisch en visueel nauwkeurig afgestemde onderdelen kun je jouw rijervaring aanpassen en het fietsplezier naar een hoger niveau tillen.

lees meer


Het e-bike alarm van Bosch

Het e-bike alarm van Bosch

  • maandag 1 januari, 2024

Een e-bike is een flinke investering. Daar ben je zuinig op. Logisch. Dan is het extra vervelend als je e-bike gestolen wordt. Eén onbewaakt moment en zeg maar dag tegen je fiets. Je moet er niet aan denken. Zelfs als je hem netjes afsluit heb je geen garantie dat de fiets niet wordt gejat.

lees meer


Cadeaupas

Cadeaupas

  • zaterdag 21 januari, 2023

Bij ons verkrijgbaar de cadeaupas Leuk om te geven of te krijgen en komt altijd van pas..!!

lees meer


Volg ons ook op Instagram!

Volg ons ook op Instagram!

  • dinsdag 1 januari, 2019

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

lees meer


Volg ons op facebook!

Volg ons op facebook!

  • donderdag 1 maart, 2018

Tweewielerservice van Laarhoven is op facebook te vinden!

lees meer


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Buienradar

Whatsapp

Whatsapp ons