NieuwsCoronavirus

Coronavirus

  • maandag 14 december, 2020

Beste klanten, Onze winkel moet helaas dicht tot 9 februari. Maar onze dienstverlening gaat gewoon door! Onze werkplaats blijft open! Maak een afspraak voor reparatie/onderhoud of heeft u fietsonderdelen/accessoires nodig? Plaats dan een bestellingen via mail of bel. Dan zorgen wij dat u bestelling klaar ligt of word bezorgd. Mocht u vragen hebben helpen we graag! Ook staat onze winkel vol met nieuwe en gebruikte fietsen. Kijk voor de actuele voorraad op onze website bij fietsen! Wilt u een proefrit maken? Maak dan een afspraak en wij komen graag bij u thuis.

lees meer


Zorg dat je zichtbaar bent!

Zorg dat je zichtbaar bent!

  • zaterdag 24 oktober, 2020

Het wordt weer vroeger donker! Wij hebben verschillende soorten fietsverlichting. Zorg dat je goed zichtbaar bent, want een boete is ook zonde!

lees meer


Fietsendrager Azura Led

Fietsendrager Azura Led

  • woensdag 23 september, 2020

Opzoek naar een fietsendrager voor op uw auto? Want hoe mooi is het om je fiets mee te nemen achterop de auto en middagje te fietsen op de Veluwe of het heuvelige zuiden van Limburg?

lees meer


Je fiets accu in de winter!

Je fiets accu in de winter!

  • zondag 1 december, 2019

De winter is in aantocht en dan zijn batterijen gevoelig voor kou. Als je hebt gekozen voor een e-bike dan heb je ook de zorg voor de batterij op je genomen. De winter is een geduchte tegenstander voor de batterij. Zorg dus voor onderhoud!

lees meer


Verbod telefoon tijdens het fietsen!

Verbod telefoon tijdens het fietsen!

  • maandag 1 juli, 2019

Wij hebben verschillende oplossingen om toch op de fiets met je telefoon te kunnen navigeren of muziek te luisteren!

lees meer


Urban Iki het nieuwe hippe fietsstoeltje!

Urban Iki het nieuwe hippe fietsstoeltje!

  • dinsdag 12 maart, 2019

Urban Iki brengt graag een beetje Iki in je leven! Iki is onderdeel van de Japanse cultuur En omdat onze roots in Japan liggen, is het deel van ons merk en onze Urban Iki producten. Iki laat zich moeilijk beschrijven, maar je voelt en beleeft het als je het ziet. Ah dat is Iki! Mooi in alledaagse dingen is een deel van de Iki gevoel. Daarom alle aandacht voor het ontwerp. Niet het ingewikkelde en verheven design, maar wel het verfijnde, eerlijke, originele en zeker ook functionele. Samen met Nederlandse ontwerpers creŽerden we Urban Iki. En om ervoor te zorgen dat iedereen een beetje Iki in het leven kan hebben, gebruiken we nuchtere slimheid om onze producten betaalbaar te houden.

lees meer


Volg ons ook op Instagram!

Volg ons ook op Instagram!

  • dinsdag 8 januari, 2019

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

lees meer


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Buienradar

Whatsapp

Whatsapp ons