Butchers & Bicycles

De MK1-E Gen. 3: een snelle, veilige en super gemakkelijk te rijden e-bakfiets met auto-achtig comfort .


Butchers & Bicycles


MK1-E Gen. 3: een snelle, veilige en super gemakkelijk te rijden e-bakfiets met auto-achtig comfort

De MK1-E Gen. 3 wordt geleverd in twee modellen. Ze delen dezelfde gepatenteerde  BUILT TO TILT™-technologie waardoor het veilig en super gemakkelijk te rijden is. Beide modellen zijn verkrijgbaar in mat zwart of glanzend wit. De laadbak wordt geleverd met of zonder transparante voordeur.

Aandrijfeenheid 

De MK1-E Gen. 3 is uitgerust met The Performance Line CX Gen4 met een koppel tot 85 Nm voor een krachtiger en natuurlijker rijgedrag. samen aangedreven door een aandrijfriem Gates CDX en Enviolo versnelling.

Weergave

Het kleine display dat alles heeft. Verbind het Kiox-display met Bluetooth en gebruik de eBike Connect smartphone-app voor een interactieve fietservaring. Het nieuwe besturingssysteem maakt
veel gepersonaliseerde functies mogelijk voor een meer inzichtelijke rit.

Frame-ontwerp 

De MK1-E Gen. 3 is gebouwd met een kortere bovenbuis die de algehele rijervaring van rijders van alle lengtes verbetert. Het 8 cm kortere frame stelt gebruikers in staat om meer rechtop te zitten en meer controle te hebben terwijl ze onderweg zijn. 

Bredere achterband

De MK1-E Gen. 3 is geüpgraded met een bredere bagageband achter. De bredere band zorgt voor een betere stabiliteit, vooral bij het vervoeren van zware lasten in de bak.

Supernova-lampen 

Iedereen heeft verlichting nodig als ze in het donker rijden. Daarom hebben we van de supernova lampen een standaardintegratie gemaakt en zullen ze op alle MK1-E Gen. 3-fietsen worden gemonteerd 

De Butcher & Bicycles bakfiets is leverbaar vanaf € 7797,-


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Cadeaupas

Bij ons verkrijgbaar de cadeaupas Leuk om te geven of te krijgen en komt altijd van pas..!!

Het Smart Systeem van Bosch

Het smart systeem leidt je naar de digitale eBike-toekomst. De eBike Flow-app, de accu, het display, de bedieningseenheid, de drive unit en het Bosch eBike ABS zijn volledig verbonden in het smart systeem. Door regelmatige updates over the air blijven ze altijd up-to-date en worden ze uitgebreid met nieuwe functies. Je kunt alle functies van het smart systeem bedienen via de eBike Flow-app. Of het nu op weg naar het werk is of in het weekend op de trail: met de technisch en visueel nauwkeurig afgestemde onderdelen kun je jouw rijervaring aanpassen en het fietsplezier naar een hoger niveau tillen.

Snorfiets helmplicht

Per 1 januari 2023 is het dragen van een helm op een snorfiets verplicht in Nederland. Abus heeft goedgekeurde helmen uit de Pedelec Serie!

Het e-bike alarm van Bosch

Een e-bike is een flinke investering. Daar ben je zuinig op. Logisch. Dan is het extra vervelend als je e-bike gestolen wordt. Eén onbewaakt moment en zeg maar dag tegen je fiets. Je moet er niet aan denken. Zelfs als je hem netjes afsluit heb je geen garantie dat de fiets niet wordt gejat.

Wil jij dé Moustache testen!

Van 1 tot 30 november doneert Moustache €5 aan de stichting Movember voor elke test van een beroemd Moustache stuur in de winkel!

Je fiets accu in de winter!

De winter is in aantocht en dan zijn batterijen gevoelig voor kou. Als je hebt gekozen voor een e-bike dan heb je ook de zorg voor de batterij op je genomen. De winter is een geduchte tegenstander voor de batterij. Zorg dus voor onderhoud!

ENRA Wijzigingen per 1 april

Het nieuwe seizoen begint met wijzigingen van de producten van ENRA. Lees hieronder de belangrijkste wijzigingen.

Gebruik een 2e slot!

Het openbreken van twee sloten met een aparte cilinder kost een fietsendief te veel tijd. Hierdoor zullen fietsendieven uw fiets eerder laten staan dan een fiets zonder tweede slot.

Zorg dat je zichtbaar bent!

Het is vroeger donker! Wij hebben verschillende soorten fietsverlichting. Zorg dat je goed zichtbaar bent, want een boete is ook zonde!

Fietsendrager Azura Led

Opzoek naar een fietsendrager voor op uw auto? Want hoe mooi is het om je fiets mee te nemen achterop de auto en middagje te fietsen op de Veluwe of het heuvelige zuiden van Limburg?

1 April 2021 ons 25-jarig jubileum: geen viering, maar wel feest!

Tweewielerservice van Laarhoven in Best bestaat in April maand 25 jaar. Helaas is het feest vanwege corona uitgesteld, maar de twee eigenaren Wil en Robert van Laarhoven kijken alsnog vol trots terug op hun samenwerking van de afgelopen jaren.

Volg ons ook op Instagram!

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

Volg ons op facebook!

Tweewielerservice van Laarhoven is op facebook te vinden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Buienradar

Whatsapp

Whatsapp ons