Zorg dat je zichtbaar bent!

Het wordt weer vroeger donker!
Wij hebben verschillende soorten fietsverlichting.
Zorg dat je goed zichtbaar bent, want een boete is ook zonde!


Zorg dat je zichtbaar bent!

Zorg dat je zichtbaar bent!TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Aanpassing dienstverlening m.b.t. Coronavirus

Beste klanten, Onze winkel moet helaas dicht tot 15 maart. Maar onze dienstverlening gaat gewoon door! Onze werkplaats blijft open! Mocht u vragen hebben helpen we graag! Maak een afspraak voor reparatie/onderhoud of heeft u fietsonderdelen/accessoires nodig? Online of telefonisch bestelde onderdelen, accessoires en fietsen kunnen wel afgehaald of eventueel bezorgt worden. Wilt u een proefrit maken? Maak dan een afspraak en wij komen graag bij u thuis. Goed nieuws! Vanaf 3 maart mogen wij je op afspraak ontvangen en verder helpen in onze winkel! Bel, mail of app nu alvast om een afspraak te maken!

Fietsendrager Azura Led

Opzoek naar een fietsendrager voor op uw auto? Want hoe mooi is het om je fiets mee te nemen achterop de auto en middagje te fietsen op de Veluwe of het heuvelige zuiden van Limburg?

Je fiets accu in de winter!

De winter is in aantocht en dan zijn batterijen gevoelig voor kou. Als je hebt gekozen voor een e-bike dan heb je ook de zorg voor de batterij op je genomen. De winter is een geduchte tegenstander voor de batterij. Zorg dus voor onderhoud!

Verbod telefoon tijdens het fietsen!

Wij hebben verschillende oplossingen om toch op de fiets met je telefoon te kunnen navigeren of muziek te luisteren!

Urban Iki het nieuwe hippe fietsstoeltje!

Urban Iki brengt graag een beetje Iki in je leven! Iki is onderdeel van de Japanse cultuur En omdat onze roots in Japan liggen, is het deel van ons merk en onze Urban Iki producten. Iki laat zich moeilijk beschrijven, maar je voelt en beleeft het als je het ziet. Ah dat is Iki! Mooi in alledaagse dingen is een deel van de Iki gevoel. Daarom alle aandacht voor het ontwerp. Niet het ingewikkelde en verheven design, maar wel het verfijnde, eerlijke, originele en zeker ook functionele. Samen met Nederlandse ontwerpers creŽerden we Urban Iki. En om ervoor te zorgen dat iedereen een beetje Iki in het leven kan hebben, gebruiken we nuchtere slimheid om onze producten betaalbaar te houden.

Volg ons ook op Instagram!

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Buienradar

Whatsapp

Whatsapp ons