Fiets leasen?? Leasefiets.nl of Cyclelease

Sinds 1 januari 2020 is de nieuwe bijtellingsregeling voor zakelijk gebruik van een fiets van toepassing. Als werknemer betaal je 7% bijtelling, zo rij je al voor een paar euro bijtelling per maand een mooie e-bike!


Fiets leasen?? Leasefiets.nl of Cyclelease

Fiets leasen?? Leasefiets.nl of Cyclelease

Fiets leasen?? Leasefiets.nl of Cyclelease


Voor deze regeling werken wij samen met meerdere onafhankelijke lease bedrijven zoals: Leasefiets.nl en Cyclelease

Door deze samenwerking is het voor u mogelijk om in onze winkel zelf uw fiets uit te kiezen en deze naar wens te combineren met accessoires. Wanneer u een passende fiets heeft gekozen, sturen wij een aanvraag in bij de lease organisatie. Na akkoord kan de fiets worden uitgeleverd.

De fiets is tijdens de gehele lease periode casco verzekerd, daarnaast zijn ook de servicebeurten inbegrepen bij deze afspraak. Als de looptijd voorbij is kunt u er tevens voor kiezen de fiets zelf voor een aantrekkelijk bedrag over te nemen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Zorg dat je zichtbaar bent!

Het wordt weer vroeger donker! Wij hebben verschillende soorten fietsverlichting. Zorg dat je goed zichtbaar bent, want een boete is ook zonde!

Fietsendrager Azura Led

Opzoek naar een fietsendrager voor op uw auto? Want hoe mooi is het om je fiets mee te nemen achterop de auto en middagje te fietsen op de Veluwe of het heuvelige zuiden van Limburg?

Coronavirus

Wij zijn gewoon geopend! Maar in verband met het Coronavirus hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om ieders gezondheid te beschermen. *Wij vermijden fysiek contact. Dus wij schudden geen handen. *Wij vragen je een gepaste afstand van 1,5m te houden. *Betalingen het liefste met de pin. De pinautomaat wordt elke dag regelmatig gereinigd. Heb je gezondheidsklachten; verkouden, hoesten en/of koorts vragen wij je om thuis te blijven.

Je fiets accu in de winter!

De winter is in aantocht en dan zijn batterijen gevoelig voor kou. Als je hebt gekozen voor een e-bike dan heb je ook de zorg voor de batterij op je genomen. De winter is een geduchte tegenstander voor de batterij. Zorg dus voor onderhoud!

Verbod telefoon tijdens het fietsen!

Wij hebben verschillende oplossingen om toch op de fiets met je telefoon te kunnen navigeren of muziek te luisteren!

Urban Iki het nieuwe hippe fietsstoeltje!

Urban Iki brengt graag een beetje Iki in je leven! Iki is onderdeel van de Japanse cultuur En omdat onze roots in Japan liggen, is het deel van ons merk en onze Urban Iki producten. Iki laat zich moeilijk beschrijven, maar je voelt en beleeft het als je het ziet. Ah dat is Iki! Mooi in alledaagse dingen is een deel van de Iki gevoel. Daarom alle aandacht voor het ontwerp. Niet het ingewikkelde en verheven design, maar wel het verfijnde, eerlijke, originele en zeker ook functionele. Samen met Nederlandse ontwerpers creŽerden we Urban Iki. En om ervoor te zorgen dat iedereen een beetje Iki in het leven kan hebben, gebruiken we nuchtere slimheid om onze producten betaalbaar te houden.

Volg ons ook op Instagram!

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

Volg ons op facebook!

Tweewielerservice van Laarhoven†is op facebook te vinden!

Jubileum 20 jarig bestaan

De gehele maand april 2016 was actie maand en stond in het teken van ons jubileum 20 jarige bestaan.

Een platte band.. Maak een eind aan een lange reparatie!

Gebruik nu een Gaadi binnenband. Want deze niet gesloten binnenband kan zonder dat het wiel losgemaakt moet worden, gewisseld worden.

Contactgegevens

  • Oirschotseweg 7b
  • 5684 NE, Best
  • (0499) 39 95 78
  • KvK: 17092824
  • IBAN: NL28RABO0107023725

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Buienradar