Het e-bike alarm van Bosch

Een e-bike is een flinke investering. Daar ben je zuinig op. Logisch. Dan is het extra vervelend als je e-bike gestolen wordt. Eén onbewaakt moment en zeg maar dag tegen je fiets. Je moet er niet aan denken. Zelfs als je hem netjes afsluit heb je geen garantie dat de fiets niet wordt gejat.


Het e-bike alarm van Bosch


Extra stukje bescherming

Als e-biker doe je er daarom alles aan om je fiets zo goed mogelijk te beschermen tegen diefstal. De mensen van Bosch denken met je mee. Bosch heeft namelijk eBike Alarm ontwikkeld. Een digitaal veiligheidssysteem dat net zo modern is als de techniek in jouw e-bike én de perfecte aanvulling is op het slot dat de fiets al heeft.

Hoe werkt het?

eBike Alarm is een digitaal totaalpakket. Je installeert het (of je laat het installeren) via de eBike Flow-app op je smartphone. Je maakt van je smartphone als het ware een digitale sleutel. Schakel je de fiets uit, dan schakelt eBike Alarm zich automatisch in. Stel jij zit gezellig bij vrienden achterom en iemand morrelt aan het slot, dan gaat op je mobiel een alarm af. De sensoren reageren namelijk al op de geringste beweging.

Volg je fiets

Tilt iemand je fiets op, zet hem in een busje en maakt zich uit de voeten dan ontvang je bericht en start de tracking-functie in de app op je smartphone. Je volgt jouw fiets op afstand en waarschuwt vervolgens de instanties. Een geruststellende gedachte niet waar? Meer info vind je op de Bosch-website of vraag het in de winkel.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Hoe ga ik goed om met de accu?

Accu's zijn zeer complexe componenten. Als je eenvoudige regels voor bediening, verzorging en transport in acht neemt, heeft dit een positief effect op de levensduur en veiligheid van je accu, zodat je vele jaren van je eBike kunt genieten.

Ga ook voor een fiets met riemaandrijving!

Wie op zoek gaat naar een nieuwe e-bike komt al snel de term ‘beltdrive’ tegen. Het is een van de vele mooie technische ontwikkelingen van de fiets. Eenvoudig gezegd betekent beltdrive niets anders dan riemaandrijving. Maar wat is het precies en wat zijn de voor- en nadelen? Kortom, wat heb je eraan?

De juiste fietshelm kopen

Hoewel het gebruik van een helm in Nederland niet verplicht is, raakt de helm wel steeds meer ingeburgerd. Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een helm? Het belangrijkste is dat een helm lekker zit. Je hebt helmen in verschillende vormen en maten. Probeer een helm dus eerst even uit.

Gebruik een 2e slot!

Voor elektrische fietsen is het gebruik van een tweede slot verplicht om in aanmerking te komen voor een uitkering na diefstal. Dit geldt ook voor niet elektrische fietsen vanaf € 3.500 die bij ons verzekerd worden. De insteekketting telt niet als tweede slot.

Het Smart Systeem van Bosch

Het smart systeem leidt je naar de digitale eBike-toekomst. De eBike Flow-app, de accu, het display, de bedieningseenheid, de drive unit en het Bosch eBike ABS zijn volledig verbonden in het smart systeem. Door regelmatige updates over the air blijven ze altijd up-to-date en worden ze uitgebreid met nieuwe functies. Je kunt alle functies van het smart systeem bedienen via de eBike Flow-app. Of het nu op weg naar het werk is of in het weekend op de trail: met de technisch en visueel nauwkeurig afgestemde onderdelen kun je jouw rijervaring aanpassen en het fietsplezier naar een hoger niveau tillen.

Handleidingen Bosch Displays

osch eBike-displays bieden voor elke behoefte een passende begeleider – van de minimalistische bedieningseenheid tot de alles-in-één boordcomputer en de smartphone-oplossing op het stuur. Om de verschillende displays te kunnen vergelijken en de beste persoonlijke keuze te maken, is het nuttig om onderscheid te maken tussen verbonden en niet-verbonden displays.

Cadeaupas

Bij ons verkrijgbaar de cadeaupas Leuk om te geven of te krijgen en komt altijd van pas..!!

Volg ons ook op Instagram!

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

Volg ons op facebook!

Tweewielerservice van Laarhoven is op facebook te vinden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Buienradar

Whatsapp

Whatsapp ons