Klaar voor het nieuwe schooljaar?

Hoewel het nog hoogzomer is, gaan de eerste scholen toch écht weer beginnen. Een periode waarin iedereen altijd weer even in het ritme moet komen en de fiets nog niet geschikt is voor het nieuwe jaar. Wellicht gaat jouw kind wel voor het eerst naar de middelbare school en moet er nog een mand op de fiets worden gezet om de zware tas vol boeken te vervoeren. Ook in het verkeer is het weer wennen aan de drukte op de weg waardoor de veiligheid nog belangrijker is.


Klaar voor het nieuwe schooljaar?


Doe een fietscheck

Misschien nog wel het belangrijkste van allemaal: doe vooraf een onderhoudscheck! Waar let je dan precies op bij een fietscheck?
Werken de remmen goed? Zijn de hoogte van het zadel en het stuur goed afgestemd? Heeft de fiets een werkend voor- én achterlicht? Zitten kratten of manden stevig bevestigd en kan je er veilig mee fietsen? Zijn de banden goed opgepompt? Heeft de fiets een goed werkend slot? Gaat jouw kind op een elektrische fiets naar school? Zorg er dan ook voor dat de accu voldoende is opgeladen.

Zeker zijn dat de fiets weer klaar is voor gebruik? Kom gerust langs dan kijken wij de fiets even na en zorgen we dat alles weer werkt.

Toe aan een nieuwe fiets?

Niet meer tevreden over uw huidige fiets? Dan is het wellicht tijd om te kijken naar een nieuwer model.  Welke fiets is de perfect om elke dag mee naar school te fietsen. Wij helpen u graag de juiste fiets te vinden. Maak verschillende proefritten en laat u adviseren via onze website en in de winkel. U bent van harte welkom.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

NIEUW! Butchers & Bicycles

De MK1-E Gen. 3: een snelle, veilige en super gemakkelijk te rijden e-bakfiets met auto-achtig comfort .

ENRA Wijzigingen per 1 april

Het nieuwe seizoen begint met wijzigingen van de producten van ENRA. Lees hieronder de belangrijkste wijzigingen.

Gebruik een 2e slot!

Het openbreken van twee sloten met een aparte cilinder kost een fietsendief te veel tijd. Hierdoor zullen fietsendieven uw fiets eerder laten staan dan een fiets zonder tweede slot.

Verander van pomp🚲🌿

Er lijkt geen einde te komen aan de stijgende brandstofprijzen.. Tijd om te veranderen van pomp!🚲💯

Fietsendrager Azura Led

Opzoek naar een fietsendrager voor op uw auto? Want hoe mooi is het om je fiets mee te nemen achterop de auto en middagje te fietsen op de Veluwe of het heuvelige zuiden van Limburg?

1 April 2021 ons 25-jarig jubileum: geen viering, maar wel feest!

Tweewielerservice van Laarhoven in Best bestaat in April maand 25 jaar. Helaas is het feest vanwege corona uitgesteld, maar de twee eigenaren Wil en Robert van Laarhoven kijken alsnog vol trots terug op hun samenwerking van de afgelopen jaren.

Een platte band.. Maak een eind aan een lange reparatie!

Gebruik nu een Gaadi binnenband. Want deze niet gesloten binnenband kan zonder dat het wiel losgemaakt moet worden, gewisseld worden.

Waardebon

Bij ons verkrijgbaar de waardebon. Ook leuk als kado tip natuurlijk!!

Volg ons ook op Instagram!

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

Volg ons op facebook!

Tweewielerservice van Laarhoven is op facebook te vinden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Buienradar

Whatsapp

Whatsapp ons