NIEUW! Butchers & Bicycles

De MK1-E Gen. 3: een snelle, veilige en super gemakkelijk te rijden e-bakfiets met auto-achtig comfort .


NIEUW! Butchers & Bicycles


MK1-E Gen. 3: een snelle, veilige en super gemakkelijk te rijden e-bakfiets met auto-achtig comfort

De MK1-E Gen. 3 wordt geleverd in twee modellen. Ze delen dezelfde gepatenteerde  BUILT TO TILT™-technologie waardoor het veilig en super gemakkelijk te rijden is. Beide modellen zijn verkrijgbaar in mat zwart of glanzend wit. De laadbak wordt geleverd met of zonder transparante voordeur.

Aandrijfeenheid 

De MK1-E Gen. 3 is uitgerust met The Performance Line CX Gen4 met een koppel tot 85 Nm voor een krachtiger en natuurlijker rijgedrag. samen aangedreven door een aandrijfriem Gates CDX en Enviolo versnelling.

Weergave

Het kleine display dat alles heeft. Verbind het Kiox-display met Bluetooth en gebruik de eBike Connect smartphone-app voor een interactieve fietservaring. Het nieuwe besturingssysteem maakt
veel gepersonaliseerde functies mogelijk voor een meer inzichtelijke rit.

Frame-ontwerp 

De MK1-E Gen. 3 is gebouwd met een kortere bovenbuis die de algehele rijervaring van rijders van alle lengtes verbetert. Het 8 cm kortere frame stelt gebruikers in staat om meer rechtop te zitten en meer controle te hebben terwijl ze onderweg zijn. 

Bredere achterband

De MK1-E Gen. 3 is geüpgraded met een bredere bagageband achter. De bredere band zorgt voor een betere stabiliteit, vooral bij het vervoeren van zware lasten in de bak.

Supernova-lampen 

Iedereen heeft verlichting nodig als ze in het donker rijden. Daarom hebben we van de supernova lampen een standaardintegratie gemaakt en zullen ze op alle MK1-E Gen. 3-fietsen worden gemonteerd 

De Butcher & Bicycles bakfiets is leverbaar vanaf € 7797,-


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Klaar voor het nieuwe schooljaar?

Hoewel het nog hoogzomer is, gaan de eerste scholen toch écht weer beginnen. Een periode waarin iedereen altijd weer even in het ritme moet komen en de fiets nog niet geschikt is voor het nieuwe jaar. Wellicht gaat jouw kind wel voor het eerst naar de middelbare school en moet er nog een mand op de fiets worden gezet om de zware tas vol boeken te vervoeren. Ook in het verkeer is het weer wennen aan de drukte op de weg waardoor de veiligheid nog belangrijker is.

ENRA Wijzigingen per 1 april

Het nieuwe seizoen begint met wijzigingen van de producten van ENRA. Lees hieronder de belangrijkste wijzigingen.

Gebruik een 2e slot!

Het openbreken van twee sloten met een aparte cilinder kost een fietsendief te veel tijd. Hierdoor zullen fietsendieven uw fiets eerder laten staan dan een fiets zonder tweede slot.

Verander van pomp🚲🌿

Er lijkt geen einde te komen aan de stijgende brandstofprijzen.. Tijd om te veranderen van pomp!🚲💯

Fietsendrager Azura Led

Opzoek naar een fietsendrager voor op uw auto? Want hoe mooi is het om je fiets mee te nemen achterop de auto en middagje te fietsen op de Veluwe of het heuvelige zuiden van Limburg?

1 April 2021 ons 25-jarig jubileum: geen viering, maar wel feest!

Tweewielerservice van Laarhoven in Best bestaat in April maand 25 jaar. Helaas is het feest vanwege corona uitgesteld, maar de twee eigenaren Wil en Robert van Laarhoven kijken alsnog vol trots terug op hun samenwerking van de afgelopen jaren.

Een platte band.. Maak een eind aan een lange reparatie!

Gebruik nu een Gaadi binnenband. Want deze niet gesloten binnenband kan zonder dat het wiel losgemaakt moet worden, gewisseld worden.

Waardebon

Bij ons verkrijgbaar de waardebon. Ook leuk als kado tip natuurlijk!!

Volg ons ook op Instagram!

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

Volg ons op facebook!

Tweewielerservice van Laarhoven is op facebook te vinden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Buienradar

Whatsapp

Whatsapp ons