Nieuw dealer van Butchers & Bicycles

De nieuwe MK1-E Gen. 3: een snelle, veilige en super gemakkelijk te rijden e-bakfiets met auto-achtig comfort .


Nieuw dealer van Butchers & Bicycles


MK1-E Gen. 3: een snelle, veilige en super gemakkelijk te rijden e-bakfiets met auto-achtig comfort

De MK1-E Gen. 3 wordt geleverd in twee modellen. Ze delen dezelfde gepatenteerde  BUILT TO TILT™-technologie waardoor het veilig en super gemakkelijk te rijden is. Beide modellen zijn verkrijgbaar in mat zwart of glanzend wit. De laadbak wordt geleverd met of zonder transparante voordeur.

Aandrijfeenheid 

De MK1-E Gen. 3 is uitgerust met The Performance Line CX Gen4 met een koppel tot 85 Nm voor een krachtiger en natuurlijker rijgedrag. samen aangedreven door een aandrijfriem Gates CDX en Enviolo versnelling.

Weergave

Het kleine display dat alles heeft. Verbind het Kiox-display met Bluetooth en gebruik de eBike Connect smartphone-app voor een interactieve fietservaring. Het nieuwe besturingssysteem maakt
veel gepersonaliseerde functies mogelijk voor een meer inzichtelijke rit.

Frame-ontwerp 

De MK1-E Gen. 3 is gebouwd met een kortere bovenbuis die de algehele rijervaring van rijders van alle lengtes verbetert. Het 8 cm kortere frame stelt gebruikers in staat om meer rechtop te zitten en meer controle te hebben terwijl ze onderweg zijn. 

Bredere achterband

De MK1-E Gen. 3 is geüpgraded met een bredere bagageband achter. De bredere band zorgt voor een betere stabiliteit, vooral bij het vervoeren van zware lasten in de bak.

Supernova-lampen 

Iedereen heeft verlichting nodig als ze in het donker rijden. Daarom hebben we van de supernova lampen een standaardintegratie gemaakt en zullen ze op alle MK1-E Gen. 3-fietsen worden gemonteerd 

De Butcher & Bicycles bakfiets is leverbaar vanaf € 7797,-


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

ADR Fietstest.nl

Een dikke 8 voor de Moustache Lundi 27.1

Gebruik een 2e slot!

Het openbreken van twee sloten met een aparte cilinder kost een fietsendief te veel tijd. Hierdoor zullen fietsendieven uw fiets eerder laten staan dan een fiets zonder tweede slot.

Verander van pomp🚲🌿

Er lijkt geen einde te komen aan de stijgende brandstofprijzen.. Tijd om te veranderen van pomp!🚲💯

Fietsendrager Azura Led

Opzoek naar een fietsendrager voor op uw auto? Want hoe mooi is het om je fiets mee te nemen achterop de auto en middagje te fietsen op de Veluwe of het heuvelige zuiden van Limburg?

1 April 2021 ons 25-jarig jubileum: geen viering, maar wel feest!

Tweewielerservice van Laarhoven in Best bestaat in April maand 25 jaar. Helaas is het feest vanwege corona uitgesteld, maar de twee eigenaren Wil en Robert van Laarhoven kijken alsnog vol trots terug op hun samenwerking van de afgelopen jaren.

Een platte band.. Maak een eind aan een lange reparatie!

Gebruik nu een Gaadi binnenband. Want deze niet gesloten binnenband kan zonder dat het wiel losgemaakt moet worden, gewisseld worden.

Waardebon

Bij ons verkrijgbaar de waardebon. Ook leuk als kado tip natuurlijk!!

Urban Iki het nieuwe hippe fietsstoeltje!

Urban Iki brengt graag een beetje Iki in je leven! Iki is onderdeel van de Japanse cultuur En omdat onze roots in Japan liggen, is het deel van ons merk en onze Urban Iki producten. Iki laat zich moeilijk beschrijven, maar je voelt en beleeft het als je het ziet. Ah dat is Iki! Mooi in alledaagse dingen is een deel van de Iki gevoel. Daarom alle aandacht voor het ontwerp. Niet het ingewikkelde en verheven design, maar wel het verfijnde, eerlijke, originele en zeker ook functionele. Samen met Nederlandse ontwerpers creŽerden we Urban Iki. En om ervoor te zorgen dat iedereen een beetje Iki in het leven kan hebben, gebruiken we nuchtere slimheid om onze producten betaalbaar te houden.

Volg ons ook op Instagram!

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

Volg ons op facebook!

Tweewielerservice van Laarhoven†is op facebook te vinden!

Met de BOVAG Leasefiets fris en fit naar je werk!

Zoín 40% van het woon-werkverkeer in Nederland is minder dan 15 kilometer. Toch houdt iets ons tegen om deze korte afstanden te gaan fietsen. Met een BOVAG Leasefiets ga je er op vooruit!

Fiets leasen?? Leasefiets.nl of Cyclelease

Sinds 1 januari 2020 is de nieuwe bijtellingsregeling voor zakelijk gebruik van een fiets van toepassing. Als werknemer betaal je 7% bijtelling, zo rij je al voor een paar euro bijtelling per maand een mooie e-bike!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Buienradar

Whatsapp

Whatsapp ons