Werkzaamheden Centrum Best

De gemeente Best is gestart met werkzaamheden op de Hoofdstraat (centrum). De werkzaamheden duren t/m 2 december. Het gaat om het stuk tussen het Kerkhofpad en het spoorviaduct (Spoorstraat). De weg wordt volledig heringericht en ook het riool wordt vervangen.


Werkzaamheden Centrum Best


⚠️ De weg is t/m 2 december afgesloten is voor alle verkeer. Ook hulpdiensten en bussen kunnen niet door het werkvak heen. Voor hulpdiensten is het Prinsenhof te bereiken via de centrumzijde (Nazarethstraat). De Spoorweglaan is te bereiken via de Salderes en de Berk of via de Hokkelstraat of landbouwweg.
👉 Voor het doorgaande verkeer is een omleiding ingesteld over de Prins Bernhardlaan - Willem de Zwijgerweg - Raadhuisstraat. Je kunt wel gewoon via de Oirschotseweg naar het station.
Wij zijn gewoon bereikbaar met de fiets en met de auto kunt u voor de deur parkeren!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Wil jij dé Moustache testen!

Van 1 tot 30 november doneert Moustache €5 aan de stichting Movember voor elke test van een beroemd Moustache stuur in de winkel!

Je fiets accu in de winter!

De winter is in aantocht en dan zijn batterijen gevoelig voor kou. Als je hebt gekozen voor een e-bike dan heb je ook de zorg voor de batterij op je genomen. De winter is een geduchte tegenstander voor de batterij. Zorg dus voor onderhoud!

NIEUW! Butchers & Bicycles

De MK1-E Gen. 3: een snelle, veilige en super gemakkelijk te rijden e-bakfiets met auto-achtig comfort .

ENRA Wijzigingen per 1 april

Het nieuwe seizoen begint met wijzigingen van de producten van ENRA. Lees hieronder de belangrijkste wijzigingen.

Gebruik een 2e slot!

Het openbreken van twee sloten met een aparte cilinder kost een fietsendief te veel tijd. Hierdoor zullen fietsendieven uw fiets eerder laten staan dan een fiets zonder tweede slot.

Verander van pomp🚲🌿

Er lijkt geen einde te komen aan de stijgende brandstofprijzen.. Tijd om te veranderen van pomp!🚲💯

Fietsendrager Azura Led

Opzoek naar een fietsendrager voor op uw auto? Want hoe mooi is het om je fiets mee te nemen achterop de auto en middagje te fietsen op de Veluwe of het heuvelige zuiden van Limburg?

1 April 2021 ons 25-jarig jubileum: geen viering, maar wel feest!

Tweewielerservice van Laarhoven in Best bestaat in April maand 25 jaar. Helaas is het feest vanwege corona uitgesteld, maar de twee eigenaren Wil en Robert van Laarhoven kijken alsnog vol trots terug op hun samenwerking van de afgelopen jaren.

Een platte band.. Maak een eind aan een lange reparatie!

Gebruik nu een Gaadi binnenband. Want deze niet gesloten binnenband kan zonder dat het wiel losgemaakt moet worden, gewisseld worden.

Waardebon

Bij ons verkrijgbaar de waardebon. Ook leuk als kado tip natuurlijk!!

Volg ons ook op Instagram!

En blijf op de hoogte van de nieuwste fiets trends!

Volg ons op facebook!

Tweewielerservice van Laarhoven is op facebook te vinden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Buienradar

Whatsapp

Whatsapp ons